Aplicatia InfoCons ingrediente, aditivi alimentari, calorii Protectia Consumatorilor
Aplicatia InfoCons Ingrediente, sare, zahar, calorii Protectia Consumatorilor

“Gradinita de vara” – Biblioteca pentru Copii si Tineret “George Baritiu” Brasov

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. “Gradinita de vara” – Biblioteca pentru Copii si Tineret “George Baritiu” Brasov

In perioada 6-31 august 2012, InfoCons, in calitate de  organizatie gazda a Centrului de Informare Europe Direct Brasov, a participat la evenimentul “Gradinita de vara` organizat in parteneriat cu Biblioteca pentru Copii si Tineret “George Baritiu` Brasov.

In cadrul acestui eveniment, au avut loc saptamanal diferite activitati avand ca teme : educatia ecologica, educatia rutiera, resursele natural.

 In cadrul acestor avtivitati celor mici  le-au fost oferite materiale -informativ in domenii precum: protectia mediului, alimentatiei sanatoasa si  Uniunea Europeana

Participantii au primit premii si diplome din partea InfoCons.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal