Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a lansat in data de 9 Iunie 2021, cu doar câteva zile înainte de începerea Campionatului European de Fotbal, Ghidul de Călătorie EURO 2020, realizat prin intermediul Centrului European al Consumatorilor – ECC Romania.

Acest Ghid se adresează consumatorilor români și străini prezenți în perioada imediat următoare în București pentru a asista la cele patru meciuri găzduite de România în cadrul competiției.

Consumatorii pot găsi în Ghid sfaturi utile privind biletele și accesul pe stadioane, drepturile pe care le au atunci când călătoresc cu avionul sau când fac achiziții în timpul șederii în Capitala României, dar și informații despre transportul local și servicii medicale de urgență.

Ghidul elaborat de ANPC prin intermediul ECC Romania va fi distribuit în diverse puncte special amenajate pentru diseminarea de informații utile către suporterii care vor vizita Bucureștiul cu ocazia Euro 2020, dar poate fi accesat și descărcat și online, atât în limba română, cât și în engleză, de pe site-ul ECC Romania.

 

Ghidul poate fi descărcat de aici:

Sursa : eccromania.ro 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu