blank

blankMă numesc Gabriela Szabo şi susţin campania “O 9 atitudine!`
Vă felicit pentru iniţiativă şi vă doresc mult succes!

Invitaţia pentru CIA

A 54-a ediţie a Campionatelor Internaţionale de Atletism, oragnizata de Federaţia Română de Atletism, a avut loc vineri, 12 iunie, pe stadionul Dinamo.

Campionatele Internaţionale de Atletism (CIA), reprezintă cea mai importantă competiţie atletică naţională, iar ediţia din acest an s-a încadrat în noua direcţie de modernizare a Federaţiei Române de Atletism, care doreşte să promoveze sportul ca o componentă principală a unui stil de viaţă sănătos.

CIA reprezintă ultima verificare a atleţilor înainte de Campionatul European pe echipe ce va avea loc în Bergen/ Norvegia, iar printre atleţii care au participat la competiţie s-au numărat: Nicoleta Grasu, Ionuţ Vieru, Cătălin Câmpeanu, Adelina Gavrilă, Cristina Bujin, Alina Militaru, Monica Stoian şi Maria Negoiţă.

Programul a inclus şi o tombolă al cărei câştigător va pleca la Campionatul European pe echipe Bergen/Norvegia.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Meniu
Vezi versiunea veche a site-ului InfoCons.
This is default text for notification bar