Ştiaţi că fumatul pasiv creşte riscul de deces prin boli cardiace cu 30%?

Ştiaţi că fumatul pasiv creşte riscul de cancer pulmonar şi provoacă circa 40.000 de decese / an doar în SUA?

Ştiaţi că fumatul pasiv agravează astmul alergic şi alergiile respiratorii?

Ştiaţi că copiii ai căror parinţi fumează sunt de 1,5 ori mai susceptibili să sufere de astm?

Ştiaţi că copiii ai căror părinţi fumează sunt de 1,5 ori mai susceptibili să dezvolte o infecţie de tract respirator în copilarie?

Ştiaţi că copiii ai căror părinţi fumează inhalează echivalentul fumatului a 30 – 80 ţigarete pe an?

Ştiaţi că la copiii ai căror mame fumează în timpul sarcinii sindromul de moarte subită infantilă apare de 2 ori mai frecvent?

Sursa: www.dolceta.eu

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal