Forumul de Afaceri „România-Italia. Redăm încrederea investitorilor în economia românească”, sprijinit de InfoCons, un real succes!

În decursul zilei de astăzi s-a desfășurat Forumul de Afaceri intitulat ”România-Italia. Redăm încrederea investitorilor în economia românească” organizat de Camerea de Comerț și Industrie a României în Italia (CCIRO) în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României și cu sprijinul Academiei Europene pentru Relații Economice și Culturale din Roma și InfoCons.

În cadrul evenimentului realizat cu ocaziei Zilei Naționale a Italiei, la sediul CCIR Business Center, alături de Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, au participat:

-Mihai Daraban, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României;

-Ovidiu Ioan Silaghi, Secretar General CCIR;

-Eugen Terteleac, Președinte CCIRO Italia;

-Cornel Ioan Dinu, Vicepresedinte CCIRO Italia;

-Andrea Amato, Secretar General CCIRO Italia;

-Cristian David, Membru fondator CCIRO Italia;

-Ministerul Mediului;

-Tiberius-Marius Brădățan, Secretar de Stat al Ministerului Sănătății;

-Gheorghe Agafiței, Consilier de Stat al Prim-Ministrului;

-Tiziana Carone, SO.GE.SI. S.p.A;

-Laura Fulgeanu-Moagher- Deputat Prahova;

-Valerie Aque- ALMAVIVA S.p.A;

– Giulio Bertola, Președinte Cofindustria Romania;

-Ionel Bogdan, Președinte Consiliului Județean Maramures;

-Paolo Cavalieri, Medipack Italia Servizi;

-Mario Ramaglia, Adiramef SRL;

-Andrea Ambrogi și Marco Picozzi, Polygon S.p.A;

-Mircea Cosma, membru fondator  CCIRO Italia;

-Riccardo Bellucci, IDEA 4 SRL;

-Alessandro Palombi, Primarul orasului Palombara Sabina (Roma);

-Gheorghe-Florin Cârciu, Secretar de Stat al Departmentului pentru Românii de Pretutindeni;

-Luigi Filippetta, Seab Instruments;

-Reprezentanții Consiliilor Județene;

 

Tematicile abordate pe parcursul Forumului de Afaceri „ România-Italia. Redăm încrederea investitorilor în economia românească!” au vizat serviciile de calitate pentru sistemul public de sănătate din România, dar și Managementul, tratamentul și valorificarea deșeurilor din Români.

Dacă prima problematică referitoare la serviciile de calitate pentru sistemul public de sănătate din România a vizat facilitarea comunicăriii între conducerea spitalelor și societățile furnizoare de servicii externe, prezentându-se totodată soluții și servicii de mentenanță a instrumentarului, echipamente, aparatură, gestionare a serviciilor legate de sistemul de sănătate public etc, cea de-a doua problematică a adus în lumină normativele UE în materie de mediu (o mai bună gestionare a deșeurilor fie de natură urbană, industrială, periculoase ori nepericuloase).

Înglobând o diversitate de soluții, propuneri și idei din partea particpanților, Forumul de Afaceri „România-Italia. Redăm încrederea investitorilor în economia românească” a fost un real succes.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal