Florentina Almajanu – Director General UNSAR

Am gasit in ANPCPPS un sprijin constant in efortul comun de informare si constientizare a  consumatorilor de asigurari in privinta drepturilor pe care acestia le au in cadrul contractelor de asigurare. Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania – UNSAR felicita ANPCPPS pentru realizarile din cei 9 ani de activitate si ii ureaza succes in demersurile care au ca scop schimbarea in spirit european a mentalitatii consumatorilor. Totodata asiguram organizatia de sprijinul nostru constant in orice actiune care are ca scop educarea populatiei in spiritul protectiei prin asigurare.

Florentina Almajanu

Director General UNSAR

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal