Fii OriginaL ! STOP Pirateriei și Contrafacerii

FII ORIGINAL ! EVITĂ PRODUSELE CONTRAFĂCUTE !

Într-un mediu economic în care presiunea concurențială este din ce în ce mai ridicată, produsele contrafăcute se înmulțesc și, odată cu înmulțirea lor, cresc exponențial și riscurile la care suntem expuși prin prezența lor pe piață. De aceea, este mai mult decât esențial să știm cum să evităm produsele contrafăcute și să alegem doar ce este mai bun pentru noi și pentru sănătatea noastră !

Obiectivul general al proiectului este schimbarea atitudinilor, prin creșterea gradului de conștientizare și conștientizare, furnizarea de cunoștințe informative despre Drepturile de proprietate intelectuală și promovarea unei abordări proactive pentru protejarea creativității și inovației. Subliniază importanța acțiunii, a angajării și a participării active la protecția și respectarea proprietății intelectuale. Proiectul își propune să împuternicească indivizii să treacă de la o poziție pasivă la o mentalitate proactivă atunci când vine vorba de drepturile de proprietate intelectuală .

Ai la dispoziție Aplicația InfoCons de protecția consumatorilor , secțiunea Alerte pentru produsele alimentare și nealimentare.

Fii informat ! Ia atitudine !

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal