Fii in siguranta de 1 Mai pe litoral cu A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons!

In urma parteneriatului dintre Asociatia de Promovare Litoral – Delta Dunarii si A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, in perioada mini – vacantei de 1 mai, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania  – InfoCons distribuie gratuit materiale informativ – educative din cadrul Campaniei Nationale ‘o9atitudine!’ atat agentiilor economici de pe litoral (hoteluri, cluburi, restaurante etc.), cat si  turistilor prezenti la evenimentele desfasurate cu ocazia Deschiderii sezonului Estival 2014, pentru ca litoralul sa fie un loc sigur pentru consumatori.

Consumatorii au la dispozitie numarul de telefon 021 9615 pentru informare si consiliere in domeniul protectiei consumaatorilor,  dar si pentru a depune sesizari, in cazul in care considera ca drepturile acestora le-au fost incalcate.

Nu in ultimul rand, consumatorii pot accesa informatii necesare in domeniul protectiei consumatorilor si numere de telefon utile, accesand aplicatiile mobile dezvoltate de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons , respectiv: InfoUtile si SuperConsumatorul.

La fel ca in ulrimii 7 ani, ziua de 1 mai va debuta cu traditionala Parada a Litoralului Romanesc, organizata de Asociatia de Promovare Litoral – Delta Dunarii, la care vor participa peste 30 de automobile de epoca, masini de la Raliul Deltei, zeci de motociclete, autobuze etajate, autobuzul Prietenilor Facebook ai Litoralului Romanesc, Fanfara Raja – pe un traseu ce va include destinatiile turistice de pe litoralul romanesc (Mamaia – Navodari – Eforie – Constanta – Mamaia).

In seara zilei de 1 mai, pe scena special amenajata pe plaja din zona Cazino Mamaia va avea loc, intre orele 19:00 – 22:00, un spectacol multietnic de muzica si dansuri, organizat de catre Asociatia de Promovare Litoral – Delta Dunarii, cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Turism in cadrul proiectului ‘Redescopera Litoralul Romanesc’.  Vor participa la spectacol: Ansamblul Folcloric Brauletul Dobrogean, Ansamblul Fluria al Comunitatii Armane din Constanta, Ansamblul Elpis al Comunitatii Elene din Constanta si vedeta constanteana Andreea Olariu. Partenerul evenimentului este Radio Vacanta.

In cadrul acestui eveniment va fi lansat filmul oficial al statiunii Mamaia, toate Cluburile din statiunea Mamaia vor promova in cursul serii Filmul statiunii, ce va fi astfel vizionat de mii de turisti.

De asemenea, va avea loc lansarea spotului video ‘Descopera Romania: priveste cu sufletul si asculta cu inima’, realizat de Autoritatea Nationala pentru Turism.

In incheierea evenimentului de pe plaja, va avea loc un spectaculos show de lasere si lansare de lampioane pe cerul statiunii Mamaia, deasupra marii.

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons le ureaza tuturor turistilor o mini – vacanta de 1 Mai reusita! Sa nu uitam sa alegem produse sigure si sa ne cunoastem drepturile in calitatea noastra de consumatori, alaturi de InfoCons!

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

IA ATITUDINE! FI INFORMAT! – 021 9615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal