Festivitatea de premiere din cadrul Taberei Nationale de Proiecte de Mediu de la Muncel-Iasi

Marti, 24 iulie, a avut loc Festivitatea de premiere din cadrul Taberei Nationale de Proiecte de Mediu de la Muncel-Iasi. Dupa doua zile de deliberari, juriul a decis castigatorii: la categoria gimnaziu, locul I a fost obtinut de reprezentantii judetului Sibiu, locul al-II-lea de catre reprezentantii judetelor Maramures si Satu-Mare, iar locul al-III-lea de catre judetele Botosani, Prahova si Iasi .

Pentru categoria liceu, castigatorii primului loc au fost participantii din judetul Cluj, al-II-lea loc a fost obtinut de judetele Suceava si Bistrita-Nasaud iar locul al-III-lea de catre judetele Braila, Botosani si Giurgiu.

La ambele categorii, pe langa primele 3 premii, s-au mai acordat si cateva mentiuni. Participantii au primit premii constand in bani, diplome, medalii, carti, dvd-uri etc., oferite de reprezentantii Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de cei ai A.N.P.C.P.P.S. Romania-o9atitudine, partener in cadrul acestui concurs.

Tabara Nationala de Proiecte de Mediu de la Muncel a ajuns la cea de-a XIV-a editie si reprezinta singura tabara de acest tip din Romania. Participantii la aceasta tabara sunt elevi de gimnaziu si liceu, care au castigat etapa judeteana a concursului.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons,unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International,  membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.