Federatia Asociatiilor de Consumatori a incheiat un Acord de Parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Federatia Asociatiilor de Consumatori a incheiat un Acord de Parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Ieri, 12 septembrie 2012, Federatia Asociatiilor de Consumatori (F.A.C.), a carei membra fondatoare este InfoCons – o9atitudine!, a incheiat un Acord de Parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, ce are ca obiectiv consultarea si sustinerea reciproca  in initierea si derularea de Programe si Campanii de educare si informare a consumatorilor prin initierea si implementarea unui proiect cu acoperire nationala privind un telefon unic la nivel national, destinat protectiei consumatorilor, pentru informarea cetatenilor pe diferite teme, cat si posibilitatea de a face o sesizare/reclamatie.

Acordul de Parteneriat a fost semnat de domnul Presedinte – Secretar de Stat Bogdan Cristian Nica, din partea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, inregistrat la A.N.P.C. cu nr. 1/1 1935/12.09.2012 si de domnul Presedinte Sorin Mierlea, reprezentant al Federatiei Asociatiilor de Consumatori, fiind inregistrat la F.A.C. sub nr. 119/12.09.2012.

InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu