Expo – Conferinta Internationala din Industria Laptelui – INTERLACTA

In data de 3 iunie 2010 reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania au participat la cea de a 3- a editie a Expo – Conferintei Internationale din Industria Laptelui – INTERLACTA. Evenimentul a avut loc in Brasov, la Hotel Aro Palace. In cadrul Conferintei participantii au fost invitati sa ia parte la discutii pe diferite teme, cum ar fi : cresterea calitatii laptelui, materiei prime si a produselor lactate, ambalajele – inovatii si tehnologii pentru cresterea calitatii, politici si programe nationale de dezvoltare a sectorului laptelui, politici de sprijin si surse de finantare concrete in 2010 – 2011 pentru sectorul laptelui etc.

Program Conferinta Interlacta

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal