Eveniment “Sistemele Alternative de Solutionare a Litigiilor in Afara Instantelor Judecatoresti”

Maine, 01.11.2013, InfoCons -InfoCons, organizeaza, incepand cu ora 09.30,  la Curtea de Apel Bucuresti, sala M48,  un eveniment avand ca tema constituirea unui Grup de Lucru privind ‘Sistemele Alternative de Solutionare a Litigiilor in Afara Instantelor Judecatoresti’.

La eveniment si-au anuntat participarea reprezentanti ai: Guvernului Romaniei, Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, Politiilor Locale din Bucuresti, Ministerului Justitiei, Tribunalului Bucuresti, Confederatilor Nationale, Asociatilor Patronale, Autoritatii Nationale pentru Administratie si Reglementare in Comunicatii, Institute ale Academiei Romane, Senatul Romaniei, avocati si procurori.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.o9atitudine-Protectia-Consumatorilor-Protectia-Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal