Eveniment cultural la librăria Scienta! Cel mai bun somelier al României își lansează cartea la Arad

Miercuri, 17 decembrie 2014, de la ora 17,30, librăria Scienta va găzdui un eveniment editorial de marcă: lansarea cărții somelierului anului 2014 în România, Marinela Vasilica Ardelean. Cartea, apărută în condiții grafice deosebite la editura italiană Terra Ferma, se numește ’50 de vinuri românești întâlnesc 50 de preparate culinare italiene’ și este un inedit volum bilingv, româno-italian. Întâlnirea autoarei cu cititorii arădeni va fi moderată de prof. Anca Giura.

Absolventă a Facultății de Științe Juridice din cadrul Universităţii de Vest `Vasile Goldiş`, Marinela Vasilica Ardelean s-a stabilit în Italia în urmă cu 15 ani, iar acum este Brand Manager global pentru compania italiană Foss Marai Spumanti, membră în jurii ale unor concursuri naţionale şi internaţionale de vinuri, precum și profesoară la ‘Italian Chef Academy’ din Roma, însă nu numai din acest punct de vedere.

Autoarea cărții a fost numită recent consilieră a președintelui Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România – InfoCons. Deținătoare a unei diplome de Master in Business Administration, Marinela Vasilica Ardelean este și specialistă în şampanii. Are licenţe în Economie și Drept. Recent i s-a acordat și titlul Dame Chevalier des Coteaux de Champagne.

Marinela Vasilica Ardelean se va afla la Arad la invitația Clubului Degustătorilor de Vin Neautorizați. De notat că aceasta este prima lansare a cărții care va avea loc într-o librărie. Precedentele lansări au avut loc într-un teatru (la Merano, în Italia) și la Romexpo (în București). După lansarea de la Arad, autoarea a fost invitată să-și prezinte prima sa carte în mai multe țări din Europa și Asia.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal