Aplicatia InfoCons ingrediente, aditivi alimentari, calorii Protectia Consumatorilor
Aplicatia InfoCons Ingrediente, sare, zahar, calorii Protectia Consumatorilor

Cum să vă feriți de boli:

Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun înainte de masă; în lipsa apei și a săpunului, ștergeți-vă mâinile cu spirt.

Nu veniți în contact cu animalele care prezintă semne de îmbolnăvire, evitând în acest fel contaminarea cu viruși.

Consumați produse alimentare de origine animală (carne, lapte, ouă) numai după ce au fost fierte sau prăjite foarte bine.

La apariția semnelor de boală, cum ar fi: febră, dureri în gât, tuse, respirație dificilă, dureri musculare, prezentați-vă de urgență la medic.

Pe perioada cât sunteți bolnavi, nu călătoriți și feriți-vă de contactul cu alte persoane pentru a împiedica răspândirea bolilor contagioase.

Când tușiți sau strănutați, acoperiți gura sau nasul cu o batistă de unică folosință pe care, apoi, o aruncați la coșul de gunoi.

Sursa: IGSU

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal