Emisiunea SuperConsumatorul, vineri 31 ianuarie si duminica 2 februarie

  1. Acasă
  2. Superconsumatorul
  3. Emisiunea SuperConsumatorul, vineri 31 ianuarie si duminica 2 februarie

Toata lumea iubeste supereroii, si de curand s-a lansat un nou supererou: SuperConsumatorul. Ca orice supererou, fie el Sperman sau Superwoman, nu ajungi peste noapte SuperConsumator. Iti trebuie ochi formati si nas ascutit, ce se formeaza in urma unui training intensiv. Vrei si tu sa ajungi SuperConsumator? Urmareste emisiunea vineri 31 iannuarie ora 16.50 si duminica 2 februarie ora 14.30, la TVR.

 In cadrul emisiunii puteti afla totul despre produsele de post: traditinal versus industriaal.

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din Romania – InfoCons, unica organizaţie din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori. www.protectia-consumatorului.ro, www.o9atitudine.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal