Emisiunea `Eu, consumatorul` a primit nota 10 și Trandafirul din partea TV Mania

Emisiunea `Eu, consumatorul` a primit nota 10 și Trandafirul din partea revistei TV Mania. Mulțumim!

`Pentru că emisiunea de o jumătate de oră difuzată vinerea seara de TVR 1 dă informații utile despre drepturile cumpărătorilor, într-un mod atractiv și pe teme diverse. La o ediție recentă, invitată a fost cunoscuta antrenoare de fitness Cori Grămescu, care ne-a dat sfaturi interesante despre cum să îți alegi corect echipamentul, de la bustiere la încălțăminte sport.`

(preluare TV Mania nr.26/26.06.2017)

Dorim să mulțumim pe această cale tuturor invitaților din acest sezon ai emisiunii `Eu, consumatorul`:

`Eu, consumatorul` este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm. Emisiunea este difuzată vinerea de la ora 22:30 pe TVR1 și online pe TVR+.

Producător: Adriana Ciobanu

Jurnalist și foto: Andrea Tolcsvai

Prezintă: Sorin Mierlea, președinte InfoCons – Organizație pentru Protecția Consumatorilor

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal