Drept la replica InfoCons – InfoCons articol aparut ieri, 29 iulie 2015, pe gorjeanul.ro.

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Drept la replica InfoCons – InfoCons articol aparut ieri, 29 iulie 2015, pe gorjeanul.ro.
In articolul intitulat ‘Visoianu, membru in Comitetul Economic si Social European’ se face o asociere de natura sa prejudicieze imaginea Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons si in mod deosebit a Presedintelui acesteia, Dl. Sorin Mierlea, prin inserarea expresiei ‘se afla in aceeasi oala’, referitoare la numirile membrilor Comitetului Economic si Social European.
 
Mentionam faptul ca potrivit legislatiei in vigoare, numirile Reprezentantilor Romaniei in CESE (Comitetul Economic si Social European) se fac din randul Reprezentantilor sindicatelor, ai patronatelor si ai societatii civile. De altfel, printre misiunile CESE se afla si menținerea dialogului si susținerea democrației participative a organizațiilor societății civile, fapt ce consolideaza si legitimeaza dorinta Presedintelui InfoCons – InfoCons de a fi membru in Comitetul Economic si Social European.
Astfel, solicitam presei locale si nationale sa nu mai incerce decredibilizarea imaginii InfoCons – InfoCons si a Presedintelui acesteia, Dl.Sorin Mierlea, prin acuze si aprecieri personale nefondate, ci sa urmareasca activitatea Asociatiei si a membrilor sai, in conditiile in care aceasta este definida prin munca, seriozitate si devotament.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu