Domnul Sorin Mierlea va participa la Simpozionul ştiinţific dedicat Zilei Mondiale a Alimentației

Astăzi, 16 Octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea – Președintele InfoCons, va participa începand cu orele 13:00, la Simpozionul ştiinţific dedicat Zilei Mondiale a Alimentației, avand ca tema “Calitatea alimentaţiei-obiectiv strategic al dezvoltării societăţii`. Acesta va avea loc in cadrul Academiei de Ştiințe Agricole și Silvice `Gheorghe Ionescu-Şişeşti`.

În cadrul Simpozionului domnul Sorin Mierlea va lua cuvântul, prezentând unul din obiectele strategice ale InfoCons: Protecţia consumatorilor şi creşterea încrederii acestora în domeniul alimentar.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal