Domnul Sorin Mierlea va participa la ediția a XVII-a a Colocviilor juridice ale BNR

Astăzi, 23 Octombrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa la ediția a XVII-a a evenimentului organizat sub genericul `Colocviile juridice ale Băncii Naţionale a României`. Principala temă a acestei ediții va fi `Soluţionarea alternativă a disputelor în domeniul bancar`

`Colocviile juridice ale Băncii Naţionale a României` reprezintă o oportunitate pentru schimbul de idei pe teme de interes din lumea financiar-bancară şi de afaceri între teoreticieni şi practicieni ai dreptului – pe de o parte – şi beneficiarii evoluţiilor legislative, pe de altă parte.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal