Domnul Sorin Mierlea prezent ca invitat la Adunarea Generala a Patronatului Serviciilor de Securitate

Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, dl. Sorin Mierlea, a fost astazi, 10.04.2014, prezent ca invitat la Adunarea Generala a Patronatului Serviciilor de Securitate, unde a subliniat importanta protectiei elevilor in scoli si a reiterat, totodata elementele principale ce tin de protectia consumatorilor.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorior si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, reprezentata de dl. Presedinte Sorin Mierlea, a semnat in data de 01.04.2014, cu Patronatul Serviciilor de Securitate, reprezentat de dl. Presedinte Ion Popescu, un Protocol de colaborare ce are ca scop cooperarea in vederea reducerii fenomenului de furt de identitate in Romania, scop ce face parte dintre obiectivele Proiectului “MeisMine` – Observator antifurt de identitate.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal