Domnul Sorin Mierlea , Președintele InfoCons , vorbește în cadrul emisiunii „ Alege Responabil ” de pe Trinitas TV despre risipa alimentară

În aceasta seară, începând cu ora 20:55 se va redifuza emisiunea „ Alege Responabil ” de pe Trinitas TV unde Președintele InfoCons , Sorin Mierlea , vorbește risipa alimentară .

Citește și : Cum menținem răcoare în casă pe timpul verii fară să consumăm prea mult curent electric?

Pierderea alimentelor este scăderea cantității sau a calității alimentelor rezultate din deciziile și acțiunile furnizorilor de produse alimentare din lanț, exclusiv comercianții cu amănuntul, furnizorii de servicii alimentare și consumatorii (SOFA, 2019).

Citește și : Știai că pepenele este 92% apă?

Risipa de alimente (deșeurile alimentare) se referă la scăderea cantității sau a calității alimentelor rezultate din deciziile și acțiunile comercianților, furnizorilor de servicii alimentare și consumatori (SOFA, 2019).

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal