Domnul Sorin Mierlea, președintele InfoCons participă la seminarul

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea, președintele InfoCons participă la seminarul

Astăzi, 28 Martie 2018, începând cu ora 13:00, domnul Sorin Mierlea, președintele InfoCons participă în calitatea de speaker la seminarul ‘Contorizarea Inteligentă: Costuri și Beneficii’.

Seminarul este organizat de Banca Mondială în parteneriat cu Secretariatul General al Guvernului României și Autoritatea Națională de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) și se va desfășura la Hotel Marriott.

Scopul întâlnirii este punerea în discuție a aspectelor metodologice ale analizei cost-beneficiu ca element de bază în vederea reglementării în domeniul contorizării inteligente.

Citește și:

Sesizări? Reclamații? Energie electrică? Apelează 021 9615! sau puteți apela la ANRE

Aflați mai multe despre proiectele noastre europene!

-Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu