Domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons a oferit câștigătorilor probei individuale al Concursului Național ''Alege! Este dreptul tău!'' premiile

Concursul ''Alege! Este dreptul tău!'', cu o tradiție de 16 ani, este organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor împreună cu Ministerul Educației Naționale și face parte din strategia de informare și educare a tinerilor consumatori. Partenerul principal în desfășurarea ediției 2018 a concursului a fost Asociația InfoCons.

În ediția 2018 a concursului, 86 de elevi, reuniți în perioada 18 – 22 iunie a.c. în Tabăra Delfin din Năvodari, și-au demonstrat cunoștințele în domeniul protecției consumatorilor în cadrul etapei finale, cea la nivel național, pe parcursul a două probe: proba individuală și proba pe echipe.

Festivitatea de premiere a Concursului National `Alege! Este Dreptul tau!`, ediția XVI – 2018 a fost deschisă de domnul Sorin Mierlea care a și oferit diplome și premii câștigătorilor.

Proba individuală a fost alcătuită din 2 probe, respectiv testul grilă și prezentarea esului.

Câștigătorii probei individuale sunt:

  • Premiul I – Vomișescu Simona, Colegiul Economic `Dimitrie Cantemir`, Suceava
  • Premiul II – Deaconu Florentina, Colegiul Comercial ‘Carol I’, Constanța
  • Premiul III – Horleanu Maria Diana, Liceul Tehnologic Economic `Virgil Madgearu`, Iași
  • Mențiune – Meaucă Eleni Denisa, Liceul Tehnologic Economic `Virgil Madgearu`, Iași

Felicitări tuturor participanților!

Citește și:

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal