Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons participa la Grupul de Lucru de la Banca Nationala a Romaniei

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons participa la Grupul de Lucru de la Banca Nationala a Romaniei

Sorin Mierlea -Presedinte -InfoCons

Astazi, 21 mai 2015 incepand cu ora 14.00 domnul Sorin Mierlea -Presedinte InfoCons -InfoCons si reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Consumatori participa la Grupul de Lucru privind Solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si profesionisti organizat de Banca Nationala a Romaniei.

Scopul grupului de lucru este de a implica reprezentanti ai asociatiilor de protectie a consumatorilor, ai industriei bancare, ai autoritatilor nationale cu atributii specifice, precum si specialisti din domeniul financiar-bancar, in vederea identificarii unei solutii in ceea ce priveste stabilirea unui mecanism SAL pentru sectorul bancar.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu