Domnul Sorin Mierlea participa la seminarul ce are ca tema propunerile ASF de modificare a reglementarilor cu privire la functionarea brokerilor de asigurare si/sau reasigurare

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea participa la seminarul ce are ca tema propunerile ASF de modificare a reglementarilor cu privire la functionarea brokerilor de asigurare si/sau reasigurare

Astazi, 29 octombrie 2014, domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons – InfoCons participa la seminarul ce are ca tema propunerile ASF de modificare a reglementarilor cu privire la functionarea brokerilor de asigurare si/sau reasigurare. Evenimentul este organizat de UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, la Hotel Marriott , Bucuresti.

Domnul Mierlea va sustine un scurt discurs prin care va prezenta punctul de vedere al miscarii de protectia consumatorilor cu privire la tema seminarului.

Temele ce vor fi abordate in cadrul evenimentului organizat sunt urmatoarele:

· Modificările legislative privind functionarea brokerilor de asigurare, din perspectiva ASF

· Posibile consecinte ale propunerilor ASF asupra pietei de brokeraj de asigurare, din perspectiva ASF și UNSICAR

· Brokerii și riscul sistemic, opinii ASF și UNSICAR

· Solutii alternative de reglementare a activitatii brokerilor, opinii UNSICAR

· Perspective europene de reglementare a brokerilor de asigurare, prezentare ASF și UNSICAR

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

 

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu