Domnul Sorin Mierlea participa la deschiderea Targului International al Firmelor de Exercitiu, organizat de Colegiul „Costin C. Kiritescu”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea participa la deschiderea Targului International al Firmelor de Exercitiu, organizat de Colegiul „Costin C. Kiritescu”

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons – InfoCons  participa  prin sustinerea unui scurt discurs la deschiderea Targului International al Firmelor de Exercitiu, organizat de Colegiul `Costin C. Kiritescu` in parteneriat cu Primaria sectorului 6 la Plaza Romania . Competitiile din cadrul targului au ca scop dezvoltarea competentelor antreprenoriale ale elevilor implicati in firmele de exercitiu. Evenimentul are lor la Plaza Romania si va gazdui peste 100 de firme de exercitiu din tara si strainatate. De asemenea, un membru al InfoCons va participa in calitate de jurat al comisiei de evaluare pentru a desemna cel mai bun stand, cel mai bun catalog, cea mai buna prezentare ppt, cel mai bun spot, cel mai bun negociator, cea mai reprezentativa mascota. In cadrul targului are loc faza nationala a Competitiei Business Plan. Echipa InfoCons sustine aceasta activitate cu materiale informativ educative atat pentru participanti cat si pentru vizitatori cat si cu premii constand in carti de profil Totodata InfoCons -InfoCons   le ureaza succes micilor intreprinzatori.

Excelenta Sa, Domnul Ambasador al Austriei, Gerhard Reiweger
Excelenta Sa, Domnul Ambasador al Austriei, Gerhard Reiweger

  Domnul Sorin Mierlea participa la deschiderea Targului International al Firmelor de Exercitiu, organizat de Colegiul `Costin C. Kiritescu`Domnul Sorin Mierlea participa la deschiderea Targului International al Firmelor de Exercitiu, organizat de Colegiul `Costin C. Kiritescu`Targului International al Firmelor de Exercitiu, organizat de Colegiul `Costin C. Kiritescu` Targului International al Firmelor de Exercitiu, organizat de Colegiul `Costin C. Kiritescu` Targului International al Firmelor de Exercitiu, organizat de Colegiul `Costin C. Kiritescu` Targului International al Firmelor de Exercitiu, organizat de Colegiul `Costin C. Kiritescu` Targului International al Firmelor de Exercitiu, organizat de Colegiul `Costin C. Kiritescu` Targului International al Firmelor de Exercitiu, organizat de Colegiul `Costin C. Kiritescu`

A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizaţie din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fară scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apară drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 021.9615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu