Domnul Sorin Mierlea participa la Congresul al XIII-lea al Notarilor Publici din Romania

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea participa la Congresul al XIII-lea al Notarilor Publici din Romania

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participa astazi, 13 noiembrie 2015 la deschiderea lucrarilor Congresului al XIII-lea al Notarilor Publici din Romania, ce se desfasoara la Teatrul Dramatic din Brasov.

Anul acesta notariatul roman celebreaza 20 de ani de la primul Congres al profesiei ce a avut loc tot la Brasov in anul 1995.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu