Domnul Sorin Mierlea participa la conferinta cu tema “Ziua Europei – 9 Mai 2015”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea participa la conferinta cu tema “Ziua Europei – 9 Mai 2015”

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons – InfoCons participa astazi, 8 mai 2015 la conferinta cu tema “Ziua Europei – 9 Mai 2015`  ce va avea loc incepand cu ora 15.00 la Aula BCU, Calea Victoriei, nr. 88.

Evenimentul este organizat de Centrul InfoEuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe in colaborare cu Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti si Biblioteca Centrala Universitara.

Domnul Sorin Mierlea participa la conferinta cu tema “Ziua Europei - 9 Mai 2015`

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal