Domnul Sorin Mierlea participă la Adunarea Generală extraordinară ASRO – Noua lege privind standardizarea naţională

Astăzi, 15 Octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea, președinte InfoCons, participă la Conferinţa ASRO din cadrul Adunării Generale extraordinare ASRO cu privire la Noua lege privind standardizarea naţională.

În cadrul conferinței vor fi dezbătute teme precum:

  • Obiectivele naţionale în domeniul standardizării
  • Relaţia mediului de afaceri cu standardizarea
  • Noutăţi aduse de noua lege a standardizării
  • Rolul standardelor în promovarea politicilor publice

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal