Domnul Sorin Mierlea participa la Adunarea Generala a Asociatiei Romane a Carnii

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea participa la Adunarea Generala a Asociatiei Romane a Carnii

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons – InfoCons participa astazi, 29 aprilie 2015 la Adunarea Generala a Asociatiei Romane a Carnii, eveniment ce va avea loc la Hotelul Crowne Plaza.

In cadrul acestui eveniment va fi lansat in mod festiv numaratoarea inversa pana la momentul reducerii TVA la produsele agro alimentare.

Totodata va fi organizata si o expozitie cu produse traditionale din carne.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu