Domnul Sorin Mierlea a participat la o conferinta a Facultatii de Drept Bucuresti

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea a participat la o conferinta a Facultatii de Drept Bucuresti

Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, dl. Sorin Mierlea, a participat la o conferinta a Facultatii de Drept Bucuresti, unde a sustinut un curs informal studentilor despre importanta respectarii drepturilor consumatorilor.

Totodata, la acest curs au fost diseminate materiale informativ-educative cu referire la drepturile consumatorilor.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

IA ATITUDINE! FI INFORMAT! – 021 9615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu