Domnul Sorin Mierlea a participat la întâlnirea grupului de lucru pentru actualizarea legislației privind protecția consumatorilor

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă și noutăți
  3. Domnul Sorin Mierlea a participat la întâlnirea grupului de lucru pentru actualizarea legislației privind protecția consumatorilor
blank

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons a participat astazi, 30 Martie 2021 la cea de-a doua întâlnire a grupului de lucru pentru actualizarea legislației privind protecția consumatorilor, grup creat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT).

La aceasta sedinta au participat reprezentanti ai Ministerului Economiei Antreprenoratului si Turismului prin doamna Secretar de Stat Daniela Nicolescu, Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor , respectiv domnul Presedinte Caludiu Daniel Dolot, Agentia Nationala de Administrare Fiscala prin doamna Presedinte Mirela Calugareanu , Inspectia Muncii prin domnul Inspector General de Stat Dantes Nicolae Bratu  si ai industriei de înfrumusețare.

La urmatoarele intalniri ale Grupului de Lucru vor participa si reprezentanti ai altor sectoare, pentru ca propunerile de modificare a legislatiei pentru protectia consumatorilor sa cuprinda punctele de vedere ale intregii industrii din Romania pentru ca aceasta sa fie armonizata la nivel european si national.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Meniu
Vezi versiunea veche a site-ului InfoCons.
This is default text for notification bar