Domnul Sorin Mierlea a participat la evenimentul organizat de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor – 10 ani de excelenta in domeniul sanitar-veterinar si al sigurantei alimentelor

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea a participat la evenimentul organizat de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor – 10 ani de excelenta in domeniul sanitar-veterinar si al sigurantei alimentelor

Astazi, 03 iunie 2014  domnul Sorin Mierlea – Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a participat la evenimentul organizat de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor “ANSVSA – 10 ani de excelenta in domeniul sanitar-veterinar si al sigurantei alimentelor`. Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului, Sala I.C. Bratieanu.

Cu aceasta ocazie, Domnul Presedinte Sorin Mierlea a primit Diploma de Onoare pentru sprijinul acordat dezvoltarii domeniului sanitar-veterinar si al sigurantei alimentelor.

Totodata cu aceasta ocazie a fost inmanata o diploma din partea A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, Domnului Presedinte – Secretar de Stat al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Vladimir Alexandru Manastireanu pentru sustinerea Miscarii de Protectia Consumatorilor din Romania.

Diploma de Excelenta - Sorin Mierlea - ANSVSA - 10 ani de excelenta

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu