Astăzi, 19 Mai  2021, domnul Sorin Mierlea, președintele InfoCons, a acordat un interviu postului de televiziune Prima TV, ce va fi difuzat in cadrul emisiunii Focus 18, incepand cu ora 18:00 , pe tema mastilor cat si a informatiilor utile consumatorilor la achizitia acestor produse.

Totodata a discutat si pe tema studiului realizat de InfoCons cu privire la achizitia de catre Primariile Resedinta de Judet pe acest tip de produse.

 

Citeste si :

Acizii grasi din alimente 

172 tipuri de masti neconforme 

Stiati ca……chipsurile cu cascaval 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal