Domnul Presedinte Sorin Mierlea invitat la matinalul “Neatza cu Razvan si Dani”

Maine, 03 octombrie 2013, domnul Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons va fi prezent incepand cu ora 09:00, la matinalul ‘Neatza cu Razvan si Dani’ – Antena 1. In cadrul emisiunii, domnul Presedinte va dezbate o problema interesanta dar prea putin cunoscuta de consumatorii romani – furtul de identitate.

Nu ratati emisiunea de maine, 03 octombrie 2013!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal