Domnul Mierlea Sorin participa la Campania de Informare a Pasagerilor in Aeroportul International „HENRI COANDĂ”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă și noutăți
  3. Domnul Mierlea Sorin participa la Campania de Informare a Pasagerilor in Aeroportul International „HENRI COANDĂ”
blank

Domnul Sorin Mierlea participa la actiunea organizata de Centrul European al Consumatorilor din România (ECC) la Aeroportul Internaţional București Otopeni ”Henri Coandă”.

Evenimentul constă în distribuirea de materiale informative despre drepturile pasagerilor şi în acordarea de consultanţă pasagerilor interesaţi de drepturile lor legale.

 

La această campanie participă și conducerea ANPC, prin președintele Claudiu DOLOT, vicepreședintele Vera MITRAN și Paul ANGHEL, Director general al Direcției Generale Control și Supraveghere Piață și Armonizare Europeană.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Meniu
Vezi versiunea veche a site-ului InfoCons.
This is default text for notification bar