Dl. Sorin Mierlea participa la prima sedinta a Grupului de Lucru pe Probleme de Proprietate Intelectuala pe anul 2015

Astazi, 29 aprilie 2015 domnul Sorin Mierlea -Presedinte al InfoCons – InfoCons participa la prima sedinta a Grupului de Lucru pe Probleme de Proprietate Intelectuala pe anul 2015, care se va desfasura la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sala de Consiliu, etaj 1, incepand cu ora 11.00.

InfoCons -InfoCons este membru al Greupului de Lucru inca de la constituirea acestuia in anul 2006.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal