Dl. Sorin Mierlea participa la evenimentul organizat de Biblioteca Delta si InfoCons- InfoCons sub egida Campaniei Nationale “o9atitudine pentru Cultura!”.

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Dl. Sorin Mierlea participa la evenimentul organizat de Biblioteca Delta si InfoCons- InfoCons sub egida Campaniei Nationale “o9atitudine pentru Cultura!”.

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons -InfoCons participa astazi, 27 aprilie 2015 la evenimentul organizat de Biblioteca Delta si InfoCons- InfoCons sub egida Campaniei Nationale “o9atitudine pentru Cultura!`.

Inca de la inființare in 2010, Biblioteca Delta a creat momente de bucurie pentru cei care au nevoie de carți, pentru cei care prețuiesc cunoașterea, pentru cei care ințeleg sa investeasca in viitorul care ne este deopotriva garanție și misiune fața de copiii noștri.

Cartile adunate in cadrul acestui eveniment vor pleca de aceasta data spre Italia, Spania, Basarabia și oriunde așteapta un suflet de copil român.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu