Dl. Sorin Mierlea participa la evenimentul de dezbatere al studiului “Bancile si Cresterea Economica – Lectiile trecutului pentru un viitor mai bun” organizatat de CPBR si Deloitte Romania

Domnul Sorin Mierlea -Presedinte al InfoCons – InfoCons participa astazi, 05 mai 2015 la evenimentul de dezbatere al studiului “Bancile și Creșterea Economica – Lecțiile trecutului pentru un viitor mai bun` organizat de Consiliul Patronatelor Bancare din Romania (CPBR) și Deloitte Romania.

 

Studiul, elaborat de catre specialiștii Deloitte la cererea CPBR, iși propune o analiza a situației prezente a sectorului bancar din Romania inclusiv prin prisma contribuției bancilor la creșterea economica și al potențialului lor de creștere profitabila in urmatorii ani, insa releva și un set de lecții ale trecutului impreuna cu posibile concluzii, prioritați și direcții de acțiune pentru viitor.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal