Dl. Sorin Mierlea in direct la Agro TV - InfoCons - Protectia Consumatorilor Dl. Sorin Mierlea in direct la Agro TV - InfoCons - Protectia Consumatorilor

Începând cu ora 20.00 domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons va fi in direct la postul de televiziune Agro TV unde va fi dezbătut subiectul privind scăderea prețurilor la alimente începând cu data de 1 Iunie 2015. In cadrul emisiunii alături de domnul Mierlea va fi invitat si domnul Liviu Harbuz.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal