Dl. Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru Radio Romania

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Dl. Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru Radio Romania

Domnul Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat astazi un interviu pentru Radio Romania, pe tema rezultatelor studiului realizat de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons pe etichetele bauturilor racoritoare tip ceaiuri comercializate pe piata romaneasca. Mai multe detalii despre acest studiu, puteti vizualiza accesand urmatorul link: http://www.protectia-consumatorilor.ro/studiu-comparativ-pe-bauturile-racoritoare-tip-ceaiuri-existente-pe-piata-romaneasca/

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu