Aplicatia Gratuita InfoCons Protectia Consumatorilor
Aplicatia Gratuită InfoCons Protectia Consumatorilor

Dl. Presedinte Sorin Mierlea – interviu la Radio Romania pe tema furtului de identitate

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Dl. Presedinte Sorin Mierlea – interviu la Radio Romania pe tema furtului de identitate

Astazi, 4 februarie, Dl. Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, Sorin Mierlea a acordat un interviu la Radio Romania pe tema furtului de identitate.

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, in parteneriat cu Asociatia ADICONSUM din Italia, deruleaza, prin Programul Uniunii Europene de Prevenire si Lupta Impotriva Crimei -Comisia Europeana – Directoratul General Afaceri Intern, proiectul European MEisMINE – www.furtdeidentitate.rowww.identitytheftobservatory.eu, www.furtodidentita.it care are ca obiectiv reducerea cazurilor de furt de identitate si popularizarea drepturilor consumatorilor cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal