In saptamana 20-24 august 2012, InfoCons – InfoCons – o9atitudine! InfoCons, unica organizatie din Romania membru cu drepturi depline in Consumers International, membru fondator a Federatiei Asociatiilor de Consumatori din Romania a continuat campania de diseminare a materialelor educativ-informative – “o9atitudine!` cu sprijinul Centrului Informare Cetateni din cadrul primariei Brasov, a Regiei Autonome de Transport a orasului Brasov, si a Cinematografului Cityplex Brasov.

Materiale tratand tema consumului durabil si a importantei economisirii apei au fost afisate la ghiseele de bilete – autobuz din oras si pe mijloacele de transport in comun.

In cadrul Primariei Brasov sunt prezentate materialele de informare pe teme europene alaturi de cele pe tema reducerii risipei atat in interiorul biroului de informare a cetatenilor cat si pe panoul de afisaj al institutiei.

Materiale pe teme europene si de mediu au inceput sa fie diseminate si in cadrul Cinema Cityplex Brasov

 Prin aceasta campanie, InfoCons – o9atitudine! InfoCons aduce cat mai aproape de cetateni mesajul importantei unei dezvoltari durabile si a reducerii risipei alaturi de cunoasterea drepturilor consumatorilor si a temelor europene de interes general (Cetatenia Europeana, Anul European al Imbatranirii Active si al Solidaridatii intre Generatii, Cresterea Economica- materiale realizate in colaborare cu Europe Direct Information Centre, centru gazduit de InfoCons – o9atitudine! InfoCons) .

 

InfoCons -A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu