Ulei de soia oxidat termic cu mono-şi digliceride ale acizilor graşi (tosom)

  1. Acasă
  2. Ingrediente
  3. Ulei de soia oxidat termic cu mono-şi digliceride ale acizilor graşi (tosom)
« Înapoi la index

Aditiv alimentar semisintetic, cu rol de emulgator şi agent antiîmproşcare, utilizat la fabricarea grăsimilor speciale pentru prăjit. Acest aditiv nu a fost permis în România până în anul 2002, fiind introdus în scopul alinierii la normele europene.
Cantitate max zilnica permisa/corp: 25 mg/kg corp.
Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnică admisă pentru consumul uman este de până la 25 mg/kg corp.
Doza de încorporare în alimente: 5000 mg/kg
Descriere doza de încorporare în alimente: Se utilizeaza în cantitate de maxim 5000 mg/kg
Efecte secundare: Nespecificat
Contraindicatii:Nespecificat
Descriere contraindicatii:
Utilizabil pentru copii: NU
Descriere utilizare copii: Nu este permis în alimente destinate sugarilor şi copiilor mici.

« Înapoi la index
Meniu