« Înapoi la index

Aditiv alimentar cu rol de regulator de aciditate, stabilizator şi agent de conservare a culorii. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, brânzeturi, budinci, lapte condensat sau praf, în unt şi produse din zer deshidratat, în grăsimi tartinabile, emulsii diverse, creme dulci, îngheţată, fructe procesate şi conservate, produse din legume, carne, peşte, ouă, supe, ciorbe, sosuri, salate, produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie, orez şi paste făinoase prefierte, condimente, suplimente alimentare, produse dietetice, băuturi alcoolice şi nealcoolice etc.
Cantitate max zilnica permisa/corp: Doza zilnică nu este limitată .
Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnică nu este limitată .
Doza de încorporare în alimente: Nespecificat
Descriere doza de încorporare în alimente: Se adauga in cantitatile prevazute de retete.
Efecte secundare: NU
Descriere efecte secundare: Nu s-au semnalat efecte secundare la cantităţile folosite în alimente.
Contraindicatii:Nespecificat
Descriere contraindicatii:
Utilizabil pentru copii: NU
Descriere utilizare copii: Nu este permis în alimentele destinate sugarilor şi copiilor mici.

« Înapoi la index
Meniu
Vezi versiunea veche a site-ului InfoCons.
This is default text for notification bar