« Înapoi la index
Aditivi alimentari din categoria conservanţilor naturali, obţinuţi din acidul acetic (oţet), prin fermentaţie bacteriană. Este produsa prin fermentatie bacteriana si de aceea este prezenta in toate produsele fermentate. Este produsa prin fermentarea zaharului, a melasei sau a alcoolului de catre bacterii sau prin sinteza chimica din aldehida acetica.
Cantitate max zilnica permisa/corp: Doza zilnica admisa nu este limitata.
Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnica admisa nu este limitata.
Doza de încorporare în alimente: Nespecificat
Descriere doza de încorporare în alimente: Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete.
Efecte secundare: NU
Descriere efecte secundare: Nu produc efecte secundare decât în rare cazuri de intoleranţă la oţet.
Contraindicatii: Nespecificat
Descriere contraindicatii:
Utilizabil pentru copii: NU
Descriere utilizare copii: D- sau DL- lactaţii (stereoizomeri) nu sunt permiși în alimentele destinate sugarilor și copiilor mici, deoarece aceştia nu şi-au dezvoltat încă enzimele corespunzătoare în ficat care să metabolizeze aceste forme de lactaţi.
« Înapoi la index
Meniu
Vezi versiunea veche a site-ului InfoCons.
This is default text for notification bar