Aplicatia Gratuita InfoCons Protectia Consumatorilor
Aplicatia Gratuită InfoCons Protectia Consumatorilor

O delegatie InfoCons se afla la Bruxelles in perioada 23-24 martie, unde va participa la conferinta de final a proiectului COBALT.

Proiectul COBALT este un proiect a carui implementare s-a intins pe doi ani, fiind finantat prin al 7-lea program-cadru pentru cercetare al Comisiei Europene. COBALT și propune să încurajeze crearea de rețele și schimbul între elaborarea politicilor, anchete de afaceri și industrie, societatea civilă, mediul academic, precum și geologice pentru a promova gestionarea durabilă a materiilor prime în Europa. Astfel , proiectul va contribui la crearea unui cadru favorabil pentru punerea în aplicare a parteneriatului european pentru inovare privind materiile prime.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal