De ce tii cont cand alegi scoala pentru copilul tau?

Alegem jucarii haine mincare si cine mai stie cite, dar trebuie sa alegem si scoala!
Stim cum sa o alegem?
Stim cum sa ne informam!
Stim cum sa ne implicam?

Luam in calcul proximitatea fata de locuinta, daca este curat, daca profesorii sau invatatorii sunt buni, strangem tot felul de recomandari dar ar trebui sa ne uitam si daca chioscul din curtea scolii este autorizat, daca emite bonul fiscal, daca produsele sunt prezentate correct, daca sunt in termen de valabilitate, daca daca daca…
Si daca nu, Ia atitudine! Depune o reclamatie la reclamatii@protectia-consumatorilor.ro sau la 021- 9615 !

Ia o decizie buna pentru copilul tau, pentru ca muncesti pentru el sa-i fie mai bine, asa ca te poti asigura ca intr-adevar ii este bine!

Sorin Mierlea

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal