Cuvinte de neînțeles? Asigurări periculoase? Înțelegem ce semnăm?

Pentru mai multe detalii, accesați asigurari.infocons.ro.

Asigurările pot prezenta cuvinte de neînțeles, clauze periculoase, iar de multe ori ne putem găsi în fața unor termeni specifici al căror înțeles nu îl cuprindem pe deplin. De exemplu, asigurarea Unit-Linked:

Asigurarea Unit-Linked = contractul de asigurare care pe lângă protecția asiguratului oferă și posibilități investiționale pe termen mediu și lung. Asiguratul are dreptul de a alege fondurile și structura în care se vor investi banii și are posibilitatea să schimbe această structură pe parcursul derulării asigurării. În schimbul primei de asigurare, asiguratul va primi o cotă parte din investițiile făcute, `unit-uri` la fondul de investiții respectiv.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul asigurari.infocons.ro.

Citește și:

-Pensiile private – Informații esențiale

-Poți urma chiar tu un curs pentru a afla mai multe informații din domeniul asigurărilor!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal