Chiar dacă desfășurăm diverse evenimente nu putem uita de luna cadourilor. Astăzi o vom îndulci cu o cutie de bomboane de ciocolată… sau mai multe.

Acum este foarte simplu să identificăm fiecare aditiv alimentar printr-o simplă scanare a codului de bare al produselor utilizând Aplicația InfoCons, disponibilă GRATUIT pentru dispozitive mobile cu sistem de operare Android sau iOS.

Dar nu numai aditivilor trebuie să le acordăm atenție! Fiecare tip de ciocolată trebuie să îndeplinească anumite caracteristici pentru a putea fi comercializată sub această denumire.

Știați că bomboana de ciocolata reprezintă produsul de dimensiunea unei singure îmbucături, care constă din ciocolată umplută sau o singură ciocolată sau o combinație de diferite tipuri de ciocolată și alte ingrediente, astfel încât să reprezinte minimum 25% din masa totală a produsului? Vizualizați toate aceste informații accesând secțiunea Info – Știați că… despre produsele din cacao a portalului www.infocons.ro sau direct din Aplicația InfoCons!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal